¡Benvinguts al nostre espai web!

Amb 25 anys d’experiència professional, a Serimar Aluminis estem especialitzats en disseny, fabricació i instal·lació de fusteria d'alumini, PVC, mixta (fusta-alumini) i tots els complements que l’envolten, els hi oferim una amplia varietat de productes tant en obra nova com en reformes ja sigui vostè particular, arquitecte, interiorista, constructor o reformista rebrà l’assessorament corresponent i més adequat en qualitat, tecnologia, disseny i pressupost per aconseguir la solució més adient al seu projecte, combinant diferents elements com la seguretat, els perfils, l’eficiència energètica i l’aïllament acústic entre d’altres. Tots els nostres tancaments compleixen la normativa CE.

Responsabilitat: Tots els productes de la nostra empresa estan dintre de la normativa vigent complint amb tots els requisits necessaris i indispensables.

Innovem: Hem implementat el canal 16 en la nostra empresa després de diverses proves d’aïllament tèrmic, acústic i d’estanquitat.

Estalviem: La rehabilitació o el fet de realitzar l’obra nova amb els nostres sistemes li suposa un estalvi energètic molt important aconsellant-li la incorporació del tractament de control solar i baixa emissivitat en el vidre de càmera del seu nou tancament.

Instal·lem: Tots els productes amb professionalitat i exigència tenint un magnífic servei postvenda per a qualsevol petita incidència. 

Atenció al client: Us atenem amb tota amabilitat a les nostres oficines de Vic i procurem d’assessorar-vos el millor possible i d’agilitzar el màxim la gestió de qualsevol pressupost o consulta.