DIVISIONS INTERIORS DE DESPATXOS

Tenim una àmplia gamma de productes per encaixar el seu projecte d’obra nova o reforma:

Mampares tipus unipanel
Mampares tipus bipanel
Divisions de vidre i inoxidable
Portes de vidre
Portes de fusta
Falsos sostres
Terres tècnics elevats
Cabines sanitàries

Instal·lació:
Disposem de diversos vehicles i de personal molt qualificat que portarà a terme la instal.lació de les seves divisions o demés productes amb total professionalitat donant un servei i uns acabats de primera qualitat.
Disposem d’un servei post-venda immillorable en el que ens ocupem de qualsevol qüestió relacionada amb la seva nova instal.lació amb rapidesa i eficàcia total.
.............................................................................................................................................................................

 

Cabines sanitaries  _ La instal.lació d’aquestes cabines ha revolucionat els procediments de construcció, en quan afecta a la compartimentació sanitària. A les bones propietats dels materials si uneix una amplia gamma de possibilitats de disseny amb uns muntatges nets i de fàcil substitució o ampliació.Divisions de vidre i inoxidable _ Les divisions de vidre i inoxidable són mampares de disseny. Perfilaria amb acer inoxidable per donar un acabat d’alta qualitat. Vidres Laminat 5+5 ó 6+6.Falsos sostres Instal·lem tot tipus de falsos sostres registrables, de lames d’alumini de 200 mm. i sostres continus de pladur. Els més col.locats són els registrables ja que ofereixen grans avantatges en quant a variacions en el lloc de treball podent-se col.locar amb diferents tipus de perfilaria (oculta – semi-oculta o vista).
Mampares Bi-PanelMampares tipus bipanel anoditzada o lacada són el.laborades per simplement separar sales tenint en compte l’aïllament acústic (doble plafó aglomerat de 16 mm. Amb llana de Roca al mig i vidre de càmera composició a escollir)PortesPortes de fusta o de vidre templat de 10 mm. amb pany i poms o manetesTerres tèrmicsTerres tècnics elevats. Els hi oferim una amplia varietat de terres tècnics elevats i registrables, tots ells d’una alta qualitat. Els hi aconsellarem les millors opcions per a la seva oficina als millors preus del mercat.