Fabricació

 

Els nostres tancaments estan fabricats amb alumini extrusionat d'aliatge 6063 (segons normes UNE 38337) i tractaments de lacat i/o anoditzat que compleixen rigorosament els segells de qualitat QUALICOAT i EURAS.

Totes les sèries que utilitzem s'han testat per Organisme Notificat, assegurant que compleixen els valors tèrmics, acústics i la permeabilitat a l'aire, vent i aigua tal com requereix el nou CODI TÈCNIC DE L'EDIFICACIÓ.

Així mateix i a fi de solucionar la gran varietat de demandes estructurals existents al mercat, disposem d'una extensa gamma de productes que permeten cobrir un ampli ventall de solucions en construcció, rehabilitació i arquitectura.

Englobem diferents sistemes d'obertura de fabricació pròpia (corredissa – practicable – oscil.lobatent – elevable –oscil.loparal.lela – porta d'entrada – etc.) tots ells en Pvc i Alumini amb i sense trencament de pont tèrmic per a la seva distribució en rehabilitació i en obra nova i equipats amb ferratges de primera qualitat de la reconeguda marca GU. També disposem d'una línia de fabricació de complements per a obra tals com: registre de persiana, monoblock, porticó, rematades per a obra (disposem de maquinària per al tall i doblegat de planxa) i mallorquines amb lama mòbil, fixa i cega (corredisses – practicables – coarrugables – fixes).

També servim persianes de pvc o alumini amb lama perfilada, extrusionada o auto-blocant, mosquiteres tant enrotllables com a corredisses i la disponibilitat de motoritzar manual i mecànicament les nostres persianes.

Com a complement final, disposem d'una àmplia gamma de producte en el vidre garantint l'homologació i garantia de qualsevol composició amb el segell INCE.

 

Instal.lació

 

Disposem de diversos vehicles i de personal molt qualificat que portarà a terme la instal.lació de la seva obra nova o rehabilitació amb total professionalitat donant un servei i uns acabats de primera qualitat.

Disposem d’un servei post-venda immillorable en el que ens ocupem de qualsevol qüestió relacionada amb els seus nous tancaments amb rapidesa i eficàcia total.